Wordt startabonnee

Cybersecurity is volgens Royal FloraHolland essentieel voor de bedrijfscontinuïteit van haar achterban. Echter, het is een lastig onderwerp voor veel tuinders en kwekers. Daarom heeft Royal FloraHolland voor kwekers en kopers een collectieve aanbieding afgesloten met het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport om de keten zo cyberveilig mogelijk te maken.

Als je bent ingeschreven bij Royal FloraHolland kun je je gratis aanmelden voor het ‘CW Greenport Start-Abonnement’. Je wordt dan regelmatig geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen binnen cybersecurity. Ook kun je met dit abonnement tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van metingen en workshops.

Wat ontvang je? 

  • 8 x per jaar een cyberupdate. Hierin word je op de hoogte gehouden van de belangrijkste updates in cybersecurity. Deze informatie is inhoudelijk, maar ook laagdrempelig. Hierin staat onder andere:
    • Artikelen en verhalen uit de praktijk.
    • Een tool uit de toolbox om zelf aan de slag te gaan met je cybersecurity.
    • Een overzicht van de belangrijkste dreigingsinformatie.
  • Toegang tot het CW Greenport Cybercafé bij Royal FloraHolland.
  • Mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een 0-meting te laten uitvoeren en/of aan een geselecteerde workshop mee te doen.

Meld je aan voor het CW Greenport Start-Abonnement en laat je informeren over cybersecurity! Vul het contactformulier in en je komt op de mailinglijst te staan.

Wil je nou echt werk gaan maken van je cybersecurity? Meld je dan aan als deelnemer van het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport op https://cwgreenport.nl/word-deelnemer/.

 

Ja, ik wil (als organisatie) graag startabonnee worden

"*" geeft vereiste velden aan