Word Royal FloraHolland Cyberabonnee

Digitale veiligheid in de Sierteelt: Jouw Prioriteit.

Door toenemende digitalisering van de tuinbouw krijgen meer ondernemers binnen de sierteeltsector te maken met cyberincidenten. Het aantal cyberaanvallen stijgt en dat kan grote gevolgen hebben voor de hele sector. Om die reden is het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport opgezet, mede geïnitieerd door Royal FloraHolland, met als doel om de digitale weerbaarheid van de glastuinbouw te verhogen.

Nu nemen het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport en Royal FloraHolland samen de volgende stap om de achterban van Royal FloraHolland kosteloos te faciliteren met een speciaal aanbod voor jou en mede kwekers en kopers. Maak kennis met het Royal FloraHolland Cyberabonnement, jouw sleutel naar digitale beveiliging.

Wat biedt dit abonnement jou?

  • Regelmatige cyberupdates: Blijf op de hoogte met 8 keer per jaar een cyberupdate nieuwsbrief vanuit het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport. Zo blijf je geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in cybersecurity. Leer van praktijkverhalen en diepgaande achtergrondartikelen. Hierin krijg je onder andere:
    • Praktische tools: die speciaal zijn ontworpen om jouw cyberweerbaarheid te vergroten. Bescherm jouw bedrijf tegen digitale bedreigingen met concrete acties.
    • Dreigingsinformatie: Ontvang regelmatig een overzicht van dreigingsinformatie (digitale kwetsbaarheden), zodat je proactief kunt reageren op potentiële gevaren en digitale kwetsbaarheden.
  • Exclusieve evenementen: Als abonnee krijg je jaarlijks de kans om deel te nemen aan een exclusief evenement bij Royal FloraHolland. Denk aan spannende crisisoefeningen of inspirerende cybercafés. Leer van experts en netwerk met gelijkgestemden.
  • Aanbiedingen: Profiteer van een collectief aanbod voor diverse services en diensten om jouw cyberveiligheid naar een hoger niveau te tillen. Dit aanbod is continu in ontwikkeling.

Het is onze missie om samen de sierteeltsector digitaal veilig te houden. Als lid, aanvoerder of koper bij Royal FloraHolland is dit jouw kans om deel uit te maken van deze cruciale inspanning.

Aarzel niet langer! Schrijf je nu GRATIS in voor het Royal FloraHolland Cyberabonnement.

 

Ja, ik wil (als organisatie) graag Royal FloraHolland Cyberabonnee worden