Q&A Spreekuur

Deelnemers aan het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport kunnen vragen voorleggen aan cybersecurityexperts tijdens het maandelijks georganiseerde digitale spreekuur. De experts nemen u mee in het onderwerp in begrijpelijke taal. Cybersecurity kan immers moeilijk grijpbaar zijn, onder meer vanwege de vele afkortingen. De spreekuren zorgen ervoor dat u met al uw vragen, specifiek of algemeen, terecht kunt bij onze experts zodat u uw cybersecurity op een effectieve manier kunt verbeteren.

Van én met elkaar leren

Een belangrijke pijler van het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport is ook: van én met elkaar leren. Cybersecurityspecialisten geven uitleg over een aangekondigd onderwerp en kunnen uw vragen beantwoorden. De sessie heeft een informeel karakter en u heeft de mogelijkheid om na de sessie één-op-één kort verder te praten met de expert. Mocht er uit de Q&A spreekuren blijken dat er meer behoefte is aan informatievoorziening op een bepaald onderwerp, zal er een workshop worden georganiseerd om aan deze vraag te voldoen.

Bent u al deelnemer en wilt u zich inschrijven voor een Q&A spreekuur? Log dan in, ga naar het event-overzicht en klik op de desbetreffende sessie om u in te schrijven.

Meer info?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen