Cybercafés

Alle deelnemers van het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport zijn van harte uitgenodigd voor het CW Greenport Cybercafé! Twee keer per jaar wordt het Café georganiseerd op de locatie van één van de founding partners. Tijdens dit event komt de community achter het Cyberweerbaarheidscentrum samen om kennis en ervaringen te delen en te netwerken. Bij ieder cybercafé spreekt er een aantal experts over een specifiek cybersecurity onderwerp en is er ruimte voor discussie en vragen. Zo kunnen we, als keten, van èn met elkaar leren in een informele omgeving.

Ben je nog geen deelnemer? Het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport sluit ook aan bij bestaande evenementen om het bewustzijn over cybersecurity te vergroten, als onderdeel van de serie CW Greenport on Tour.

Voor wie?

Het Cybercafé is voor deelnemers van het CW Greenport en de achterban van de partij waar het café plaatsvindt. Ben je nog geen deelnemer, maar je wilt wel een cybercafé bijwonen? Stuur een mail naar [email protected] voor de mogelijkheden.