Cybercafés

Bezoek ons eerstvolgende CW Greenport Cybercafé en leer op een laagdrempelige manier meer over cybersecurity!

Het CW Greenport Cybercafé wordt meerdere keren per jaar georganiseerd door het Cyberweerbaarheidscentrum in samenwerking met deelnemende partijen. Tijdens deze events komt de community achter het cyberweerbaarheidscentrum samen om kennis en ervaringen te delen en te netwerken. Bij ieder cybercafé spreekt er een aantal experts over een specifiek cybersecurity onderwerp en is er ruimte voor discussie en vragen. Zo kunnen we, als keten, van èn met elkaar leren in een informele omgeving.

Naast cybercafés helpt het CW Greenport andere partijen met het organiseren van cybersecurity evenementen en het regelen van sprekers. In dat geval spreken we van een Powered By CW Greenport evenement.

We hopen u snel te zien bij een CW Greenport Cybercafé of een ander cybersecurity evenement!

Bekijk de evenementenkalender om erachter te komen wanneer het eerstvolgende cybercafé is en log in om je aan te melden.

Voor wie?

Het Cybercafé is voor deelnemers van het CW Greenport en de achterban van de partij waar het café plaatsvindt. Ben je nog geen deelnemer, maar je wilt wel een cybercafé bijwonen? Stuur een mail naar info@cwgreenport.nl voor de mogelijkheden.