Nieuws

Cyberweerbaarheidscentrum Greenport organiseert crisisoefeningen

Cyberweerbaarheidscentrum Greenport verzorgt de komende tijd een aantal crisisoefeningen voor ondernemers in de tuinbouw. De bijeenkomsten vinden plaats in samenwerking met partners van het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport: zij hebben hun netwerk uitgenodigd voor de crisisoefeningen.

Tijdens de workshops vormen deelnemers een strategisch crisisteam van een fictief, middelgroot familiebedrijf. Het bedrijf blijkt gehackt te zijn. Het crisisteam moet besluiten hoe te handelen. Doel is om deelnemers bewust te maken van de ingrijpende besluiten die genomen moeten worden én de consequenties voor de bedrijfsvoering, privacy en crisiscommunicatie. Na afloop ontvangen deelnemers een checklist waarmee ze de eigen voorbereidingen op het terrein van cyber security kunnen toetsen.

Deze crisisoefeningen maken deel uit van de bewustmakingscampagne voor cybersecurity in het glastuinbouwcluster. Wilt u echt stappen gaan zetten in uw digitale veiligheid? Neem contact met ons op en sluit u aan bij het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport op https://cwgreenport.nl/word-deelnemer/.

Meer nieuws of dreigingsinfo zien?

Word deelnemer en blijf op de hoogste van de nieuwste ontwikkelingen rondom digitale veiligheid.