Nieuws

Cybercafé bij Royal FloraHolland op 1 juni

Uw bedrijf of organisatie is op veel verschillende manieren digitaal verbonden met andere (keten)partijen en toeleveranciers. Zorgen voor een digitaal veilige sierteeltsector is daarmee een gezamenlijke opgave. Om met elkaar kennis en ervaringen te delen over cyberveiligheid organiseert Royal FloraHolland, samen met het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport, een cybercafé op 1 juni. Kwekers en kopers kunnen zich hier gratis voor aanmelden.

Het cybercafé op 1 juni staat in het teken van digitale veiligheid in de sierteeltsector. André van der Linden, CIO bij Royal FloraHolland, vertelt over het belang van digitale veiligheid voor de sierteeltsector en de wijze waarop Royal FloraHolland zich hiervoor inzet. Vervolgens spreekt Saman Tamo, docent-onderzoeker bij de Haagse Hogeschool over zijn onderzoek naar de digitale veiligheid van robotvoertuigen in de agro-sector: “In dit onderzoek is onderzocht hoe robots veilig met elkaar kunnen communiceren en dat ervoor wordt gezorgd dat de betrouwbaarheid van de informatie die ze uitwisselen geborgd blijft. Om dit te bereiken, worden er manieren ontwikkeld die kunnen helpen bij het opsporen van verdacht netwerkverkeer tussen robots en sensoren. Dit geeft de beheerders de mogelijkheid om snel te reageren op mogelijke problemen.”

Datum en locatie

Donderdag 01 juni, 16.00 uur – 19.00 uur
Royal FloraHolland Fleurcenter, 7e etage, Naaldwijk

Gratis aanmelden 

Wilt u meer weten over cybersecurity en wilt u tips en tricks krijgen voor uw organisatie? Meldt u zich dan gratis aan voor het cybercafé op 1 juni.

 

Meer nieuws of dreigingsinfo zien?

Word deelnemer en blijf op de hoogste van de nieuwste ontwikkelingen rondom digitale veiligheid.